Mosselen

Mosselen

Mosselen. Wij Belgen eten ze het liefste met frietjes. Onze noorderburen graag met brood. Maar je kunt zo veel meer met de schelpdiertjes. Piet Devriendt, mosselchef van het restaurant De Oesterput in Blankenberge, selecteerde nieuwe, verfrissende, bekende en minder bekende recepten met de mossel in de hoofdrol. Gekookt, gebakken, in de wok of rauw, je kunt er alle kanten mee uit.

Mosselen zijn niet alleen heel lekker, ze zijn ook erg gezond. Ze bevatten eiwitten, mineralen, vitamines en nauwelijks vet. En met dit boek heb je meer dan 50 manieren om het kleine zeediertje klaar te maken. Aan de hand van schitterende foto's legt Piet de recepten stap-voor-stap uit, zodat ook een niet-geoefende kok lekkere mosselgerechten op tafel kan toveren. Krijg jij ook al honger?


Auteur | Piet Devriendt
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048866243
Boekomslag voor ISBN: 9789461431950
Boekomslag voor ISBN: 9789058269621
Boekomslag voor ISBN: 9789038811420
Boekomslag voor ISBN: 9789021567518


Boekn ©