Landenbijbels 7 - De bijbel van de Nederlandse keuken

Landenbijbels 7 - De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.


Auteur | Janneke Vreugdenhil
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048847341
Boekomslag voor ISBN: 9789048856039
Boekomslag voor ISBN: 9789048844937
Boekomslag voor ISBN: 9789048844906
Boekomslag voor ISBN: 9789048863631
Boekomslag voor ISBN: 9789048864324


Boekn ©