De bijbel van de Nederlandse keuken

De bijbel van de Nederlandse keuken

De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Auteur | Janneke Vreugdenhil
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048856039
Boekomslag voor ISBN: 9789048844906
Boekomslag voor ISBN: 9789048844920
Boekomslag voor ISBN: 9789048864324
Boekomslag voor ISBN: 9789048853816
Boekomslag voor ISBN: 9789048848287


Boekn ©