Kookbijbels 17 - Wildbijbel

Kookbijbels 17 - Wildbijbel

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.


Auteur | Peter Klosse
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048844845
Boekomslag voor ISBN: 9789044758542
Boekomslag voor ISBN: 9789048833344
Boekomslag voor ISBN: 9789048820948
Boekomslag voor ISBN: 9789048866533
Boekomslag voor ISBN: 9789048859702


Boekn ©