Werken met wild

Werken met wild

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.


Auteur | Peter Klosse
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048826810
Boekomslag voor ISBN: 9789048844845
Boekomslag voor ISBN: 9789048844852
Boekomslag voor ISBN: 9789048834266
Boekomslag voor ISBN: 9789059566408
Boekomslag voor ISBN: 9789089892010


Boekn ©