Pickled

Pickled

Kimchi! Sriracha! Thaise sjalotjes! Taco's! Yucatánpickles & meer !

Pickled is een frisse en innovatieve blik op inmaken en fermenteren, met meer dan 60 creatieve recepten die elk gerecht extra smaakvol maken. Pickle-fan Freddie Janssen laat zien hoe eenvoudig het is om bijna alles in te maken zonder dat daarvoor geavanceerd materiaal of moeilijk verkrijgbare ingrediënten nodig zijn.

Begin met klassieke komkommer-dillepickles of met chipotle ingemaakte eieren op Mexicaanse wijze, ga dan verder met wat gedurfdere smaakcombinaties zoals met szechuanpeper ingemaakte watermeloen of de heerlijke, naar meer smakende wasabibieten. Om u te inspireren om pickles en gefermenteerde producten te gebruiken hebben Freddie en een paar van haar restaurantvrienden gerechten ontwikkeld om van te watertanden: probeer eens gefrituurde ingemaakte kippenvleugels, chipotle-varkensvleestaco's met Yucatánpickles, een lekkere sterke pickletini en de koning van alle kaastosti's: een tosti met kimchi & stilton.

Maak kennis met quickles (pickles die binnen een paar uur klaar zijn), andere soorten pickles die maanden geduld vereisen en recepten voor zelfgemaakte kimchi, zuurkool, sriracha, ketchup, chili-olie, azijn en meer. Dankzij de pickles is geen enkel gerecht nog saai!

Auteur | Freddie Janssen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043822091
Boekomslag voor ISBN: 9789089899200
Boekomslag voor ISBN: 9781607744764
Boekomslag voor ISBN: 9789081821575
Boekomslag voor ISBN: 9781603425629
Boekomslag voor ISBN: 9789044749212


Boekn ©