Rooktechnieken

Rooktechnieken

De lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer

Roken is niet alleen een van de oudste conserveringsmethoden, maar ook veruit de smakelijkste! Of het nu vlees, vis, groente of kaas betreft, roken geeft al deze voedingswaren een heel bijzonder aroma. En het leuke is dat u voor het roken van voedsel geen kostbare professionele uitrusting nodig heeft. Een kogelbarbecue of wok met deksel volstaat om die heerlijke rooksmaak te verkrijgen.

Dit boek is een gedegen, praktijkgerichte gids voor het koud, warm en heet roken. Er wordt uitgebreid ingegaan op de belangrijkste hulpmiddelen en materialen die u voor het roken nodig heeft. De gang van zaken tijdens het rookproces wordt duidelijk uitgelegd.

Aan de hand van de vele, fraai geïllustreerde recepten leert u doodgewone levensmiddelen om te toveren in de heerlijkste delicatessen, van koudgerookte smeuïge ham en warmgerookte worstjes tot goudgele visfilets uit de hete rook. Uw intrede in de 'wereld van het roken' wordt gegarandeerd een succes door de talloze professionele tips!

Auteur | Annerose Sieck
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048316502
Boekomslag voor ISBN: 9789461430977
Boekomslag voor ISBN: 9789045209371
Boekomslag voor ISBN: 9789490561062
Boekomslag voor ISBN: 9789461431783
Boekomslag voor ISBN: 9789464041569


Boekn ©