BeterBBQ - Roken doe je op hout

BeterBBQ - Roken doe je op hout

Roken doe je op hout. En waar rook is, is vuur. In dit bit boek leer je alles over warm en koud roken. Met praktische tips en recepten, voor de professional én de beginner.

'Wij kunnen het ons nog heel goed herinneren: de eerste keer dat we de hele nacht opbleven voor de pulled pork. Een batterij aan thermometers en regelaars zijn in de tussenliggende jaren de revue gepasseerd. Met meer dan 15 jaar ervaring met low&slow barbecue kennen we de valkuilen. In dit boek delen we graag al onze tips & tricks.'

Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas vertellen je in Roken doe je op hout precies waar je op moet letten als je brisket wilt bereiden en vertellen je hoe je kip dat lekkere krokante korstje kunt geven. Zij kennen als geen ander de kritieke momenten bij low&slow-barbecueën: het inpakken, sauzen, aflakken en rusten. En ze schamen zich er ook niet voor om je te vertellen hoe je je gerechten de volgende dag kunt opwarmen. In dit boek beginnen ze met de Big 4: kip, ribs, pork en brisket. Daarna is de rest een fluitje van een cent.

Auteur | Jeroen Hazebroek
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789045209371
Boekomslag voor ISBN: 9789048316502
Boekomslag voor ISBN: 9789461430977
Boekomslag voor ISBN: 9789461431783
Boekomslag voor ISBN: 9789490561062


Boekn ©