De Nederlandse keuken
Ontdek de unieke en heerlijke keuken van Nederland met meer dan 80
gemakkelijk te volgen recepten.
Maak kennis met zowel nationale als regionale gerechten; van voedzame
boerenkost gemaakt van verse seizoensproducten tot schotels die zijn
beïnvloed door de exotische smaken uit het Verre Oosten, meegebracht door
Nederlandse kooplieden.
Met een fascinerende inleiding op de culinaire cultuur en de eetgewoonten
in Nederland. Hierin vindt u informatie over de geografie en de producten,
nationale festiviteiten, de invloed van andere delen van de wereld en over
speciale ingrediënten en kooktechnieken.
Proef de gevarieerde smaak van de Nederlandse keuken met Alkmaarse kaassoep, huzarensalade, terrine van gerookte Limburgse forel, Volendammer zootje, poffertjes, koek en Fries suikerbrood.
Met meer dan 350 mooie foto's die speciaal voor dit boek zijn gemaakt, is
elk recept gemakkelijk te volgen en bij elk gerecht is de voedingswaarde
volledig berekend.
gemakkelijk te volgen recepten.
Maak kennis met zowel nationale als regionale gerechten; van voedzame
boerenkost gemaakt van verse seizoensproducten tot schotels die zijn
beïnvloed door de exotische smaken uit het Verre Oosten, meegebracht door
Nederlandse kooplieden.
Met een fascinerende inleiding op de culinaire cultuur en de eetgewoonten
in Nederland. Hierin vindt u informatie over de geografie en de producten,
nationale festiviteiten, de invloed van andere delen van de wereld en over
speciale ingrediënten en kooktechnieken.
Proef de gevarieerde smaak van de Nederlandse keuken met Alkmaarse kaassoep, huzarensalade, terrine van gerookte Limburgse forel, Volendammer zootje, poffertjes, koek en Fries suikerbrood.
Met meer dan 350 mooie foto's die speciaal voor dit boek zijn gemaakt, is
elk recept gemakkelijk te volgen en bij elk gerecht is de voedingswaarde
volledig berekend.
Auteur | | Janny de Moor |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |