Hollandse pot

Hollandse pot

Van hetebliksem en zure haring.

Nederland kent een uitgebreide keuken met vele heerlijke recepten, waarvan veel nog uit grootmoeders tijd. Ook nu zullen ze nog overheerlijk smaken. Koken, bakken, stoven, braden, zoals dat vroeger ging. Stamppotten, hutspotten, aardappelgerechten, eier-, vlees-, vis-, en wildgerechten komen aan bod. Trek in erwtensoep of biefstuk met champignons en spekjes? Menigeen loopt het water al in de mond bij het denken aan een lekker varkenslapje of een gevulde varkenshaas. Smakelijk eten!

Auteur | nvt
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789460971952
Boekomslag voor ISBN: 9789059204720
Boekomslag voor ISBN: 8716963616616
Boekomslag voor ISBN: 9789048320219
Boekomslag voor ISBN: 9789490561161
Boekomslag voor ISBN: 9789039629567


Boekn ©