Cholesterol- en vetarm koken

Cholesterol- en vetarm koken

De mens heeft een bepaalde hoeveelheid vet nodig en deze hoeveelheid is een waardevolle bron van energie. Tegenwoordig wordt er echter veel te vet gegeven. Het is niet nodig en zelfs niet verstandig om alle vet te bannen uit ons eten, maar een vetarm dieet is veel beter voor hart en bloedvaten. Het is immers alom bekend dat door een goede voeding en een gezonde levenswijze de kans op een hartinfarct veel kleiner is.

Hoe lekker de gerechten in dit boek er ook uitzien, ze hebben een laag vet- en cholesterolgehalte. De gerechten kunnen derhalve door iedereen gegeten worden.
Bij elk gerecht worden de voedingswaarden vermeld.

Auteur | Christine France
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789036618557
Boekomslag voor ISBN: 9789464042283
Boekomslag voor ISBN: 9789000319831
Boekomslag voor ISBN: 9783625136132
Boekomslag voor ISBN: 9789066119659
Boekomslag voor ISBN: 9789401483063


Boekn ©