Heerlijk stomen in papillot

Heerlijk stomen in papillot

In een traditionele 'papillot' worden voedingsmiddelen samen met kruiden, specerijen, saus of groenten in bakpapier, aluminiumfolie of zelfs in een bananenblad gewikkeld en bereid. Maar nu zijn er ook de moderne, siliconen ovenschalen die deze traditie in een nieuw jasje steken... De schalen hebben een speciaal deksel waardoor de stoom condenseert, neerslaat en opnieuw verdampt. Zo kunt u heerlijk gezond koken terwijl zowel de smaak als de voedingsstoffen bewaard blijven. Eenvoudig of verfijnd, in individuele porties of voor het hele gezin... In dit boek staat een groot aantal recepten voor traditionele of moderne papillotes met vlees, vis, groenten en zelfs fruit, die u kunt bereiden in de oven of in de magnetron: lekker en goed voor de lijn!

Auteur | Geneviève Péron
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789061125167
Boekomslag voor ISBN: 9789044736564
Boekomslag voor ISBN: 9789021577012
Boekomslag voor ISBN: 9789044716856
Boekomslag voor ISBN: 9789461430083


Boekn ©