De creatieve keuken - Espumas & Mousses

De creatieve keuken - Espumas & Mousses

De culinaire wereld staat niet stil. Er worden voortdurend nieuwe manieren gevonden om onze smaakpapillen in vervoering te brengen. Een nieuwe trend zijn allerlei soorten mousse, die soms ook wel espuma, emulsie, whip of spuma worden genoemd. Voor sommige recepten hebt u een slagroomspuit nodig, maar u kunt de schuimende textuur ook gewoon met een garde tevoorschijn toveren. Wat dacht u van een smoothie van tomaat met selderie-espuma, een avocadowhip met kiwi en gerookte zalm of een eendenlevermousse met uienchutney? Of gaat u liever voor een trendy dessert zoals appelmousseline met rum of aardbeienschuim met rabarber? Mousses zijn er voor ieder seizoen en voor ieders smaak. Sla snel dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van de moderne keuken!

Auteur | Sylvie Girard-Lagorce
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789073191631
Boekomslag voor ISBN: 9789073191570
Boekomslag voor ISBN: 9789461430472
Boekomslag voor ISBN: 9789044721386


Boekn ©