Ingredienten Uit De Biologische Keuken

Ingredienten Uit De Biologische Keuken

Van agar-agar tot tofoe. Tips voor de bereiding en recepten.
Tofoe, quinoavlokken, seitan of zeewier… Tegenwoordig vindt u in de winkel een heel gamma van plantaardige voedingsmiddelen die een gezonde afwisseling vormen voor de gebruikelijke basisingrediënten. Maar in welke gerechten kunt u ze gebruiken? En hoe kunt u deze producten het beste bereiden? In dit boek krijgt u veel praktische informatie over biologische ingrediënten. Voor elk product vindt u bovendien enkele recepten, zodat u er meteen mee aan de slag kunt in de keuken. U zult al snel merken dat het helemaal niet moeilijk is om op die manier gevarieerder te gaan eten!

Auteur | Valérie Cupillard
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789002223174
Boekomslag voor ISBN: 9789045203768
Boekomslag voor ISBN: 9789401426190
Boekomslag voor ISBN: 9789045200378
Boekomslag voor ISBN: 9789044508420
Boekomslag voor ISBN: 9789070892708


Boekn ©