Het beste restaurant van Italië

Het beste restaurant van Italië

In 2010 maakt Dylan van Eijkeren een culinaire reis kriskras door het land van pasta, ham, buffelmozzarella en wijn. Hoewel eten centraal staat en er dagelijks een nieuwe culinaire uitspatting op de agenda komt, gaat het in dit reisboek vooral om de ontdekking van het échte Italië. Aan de hand van de lokale keuken onderzoekt Van Eijkeren de culturele en maatschappelijke verschillen tussen de Italiaanse regio’s. Het resultaat: een grappig, smakelijk en lichtverteerbaar maar literair getoonzet reisverhaal.

Auteur | Dylan van Eijkeren
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Reizen

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044522884
Boekomslag voor ISBN: 9789044513196
Boekomslag voor ISBN: 9789044505320
Boekomslag voor ISBN: 9781936608546
Boekomslag voor ISBN: 9789002191800
Boekomslag voor ISBN: 9789043908979


Boekn ©