Pasta Secca
Een boek waarin Italiaanse chefs hun liefde voor pasta uitspreken.
Gevarieerde receptuur: van snelle, simpele spaghetti vongole tot de onvervalste pappardelle met nootjes, paddenstoelen en verkruimelde worstjes.
Schitterende sfeerimpressies in de professionele keuken – van trattoria tot ristorante.
De chef, zijn pasta en de actie!
Nederlanders zijn dol op pasta en zetten het gerecht thuis nog steeds vaker op tafel. Meestal blijft het pastarepertoire van de gemiddelde koker hangen bij de tomatensaus, of een enkele roomvariant…
Het boek Pasta! riep de chef is een lofzang van Italiaanse chefs over pasta. Want dat in Italië pasta eigenlijk nog steeds op één staat – ook in de restaurants – is een feit. We volgen verschillende chefs in hun restaurant en hun omgeving, met sfeerimpressie, en: wát is nu zijn of haar favoriete pastarecept? Conclusie is dat je met slim gekozen maar met weinig ingrediënten in no-time een geweldige maaltijd hebt.
Gevarieerde receptuur: van snelle, simpele spaghetti vongole tot de onvervalste pappardelle met nootjes, paddenstoelen en verkruimelde worstjes.
Schitterende sfeerimpressies in de professionele keuken – van trattoria tot ristorante.
De chef, zijn pasta en de actie!
Nederlanders zijn dol op pasta en zetten het gerecht thuis nog steeds vaker op tafel. Meestal blijft het pastarepertoire van de gemiddelde koker hangen bij de tomatensaus, of een enkele roomvariant…
Het boek Pasta! riep de chef is een lofzang van Italiaanse chefs over pasta. Want dat in Italië pasta eigenlijk nog steeds op één staat – ook in de restaurants – is een feit. We volgen verschillende chefs in hun restaurant en hun omgeving, met sfeerimpressie, en: wát is nu zijn of haar favoriete pastarecept? Conclusie is dat je met slim gekozen maar met weinig ingrediënten in no-time een geweldige maaltijd hebt.
Auteur | | A. Pezone |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |