Beste restaurant van Italie

Beste restaurant van Italie

In 2010 maakt Dylan van Eijkeren een culinaire reis kriskras door het land van pasta, ham, buffelmozzarella en wijn. Hoewel eten centraal staat en er dagelijks een nieuwe culinaire uitspatting op de agenda komt, gaat het in dit reisboek vooral om de ontdekking van het échte Italië. Aan de hand van de lokale keuken onderzoekt Van Eijkeren de culturele en maatschappelijke verschillen tussen de Italiaanse regio’s. Het resultaat: een grappig, smakelijk en lichtverteerbaar maar literair getoonzet reisverhaal.


Auteur | Dylan van Eijkeren
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Reizen

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044505320
Boekomslag voor ISBN: 9789044516128
Boekomslag voor ISBN: 9789401601726
Boekomslag voor ISBN: 9789401601719
Boekomslag voor ISBN: 9789401487030
Boekomslag voor ISBN: 9781301834839


Boekn ©