Mario & Ik Deel 3
Het is een aantrekkelijke combinatie: de recepten uit een topkeuken met de toegankelijkheid van het eigen fornuis. Chef-kok Mario Ridder van restaurant De Zwethheul presenteert in september zijn derde bookazine. Wederom voorzien van zijn eigen, herkenbare signatuur. Tongstrelende recepten komen tot leven door de uitbundige fotografie. Persoonlijke anekdotes maken van ieder gerecht een verhaal. En waar zijn lezers misschien even twijfelen over hun eigen kunnen, trekt Mario hen met zijn aanstekelijke enthousiasme over de streep.
Met de bookazines van Mario Ridder komt culinair genieten onder ieders handbereik. Eerlijk, inspirerend, uitnodigend en vooral heel erg lekker.
Met de bookazines van Mario Ridder komt culinair genieten onder ieders handbereik. Eerlijk, inspirerend, uitnodigend en vooral heel erg lekker.
Auteur | | M. de Ridder |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |