De Keuken Van De Leest

De Keuken Van De Leest

[kader
'Het Nieuwe Nederlandse Koken ten voeten uit.' Ton de Zeeuw in: De Telegraaf

Jacob Jan Boerma is met zijn 33 jaar een van Nederlands jongste chef-koks met een eigen restaurant, dat al na een halfjaar met een Michelin-ster werd bekroond. Hij leerde het vak bij restaurant de Bokkedoorns, De Nederlanden en de Scholtenshof in Belgiƫ. Alsof dat nog niet genoeg was, werd hij in 2005 uitgeroepen tot 'Belofte van het jaar'. Het succes van Boerma is niet te stoppen, en volgens Ton de Zeeuw, culinair journalist van De Telegraaf, is hij hard op weg naar een tweede Michelin-ster. Anno 2006 is het tijd voor zijn eerste boek: De keuken van De Leest.

Auteur | J.J. Boerma
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000343195
Boekomslag voor ISBN: 9789490028480
Boekomslag voor ISBN: 9789066115293
Boekomslag voor ISBN: 9789059562394
Boekomslag voor ISBN: 9789040095160
Boekomslag voor ISBN: 9789021555317


Boekn ©