De Keuken Van De Leest
[kader
'Het Nieuwe Nederlandse Koken ten voeten uit.' Ton de Zeeuw in: De Telegraaf
Jacob Jan Boerma is met zijn 33 jaar een van Nederlands jongste chef-koks met een eigen restaurant, dat al na een halfjaar met een Michelin-ster werd bekroond. Hij leerde het vak bij restaurant de Bokkedoorns, De Nederlanden en de Scholtenshof in Belgiƫ. Alsof dat nog niet genoeg was, werd hij in 2005 uitgeroepen tot 'Belofte van het jaar'. Het succes van Boerma is niet te stoppen, en volgens Ton de Zeeuw, culinair journalist van De Telegraaf, is hij hard op weg naar een tweede Michelin-ster. Anno 2006 is het tijd voor zijn eerste boek: De keuken van De Leest.
'Het Nieuwe Nederlandse Koken ten voeten uit.' Ton de Zeeuw in: De Telegraaf
Jacob Jan Boerma is met zijn 33 jaar een van Nederlands jongste chef-koks met een eigen restaurant, dat al na een halfjaar met een Michelin-ster werd bekroond. Hij leerde het vak bij restaurant de Bokkedoorns, De Nederlanden en de Scholtenshof in Belgiƫ. Alsof dat nog niet genoeg was, werd hij in 2005 uitgeroepen tot 'Belofte van het jaar'. Het succes van Boerma is niet te stoppen, en volgens Ton de Zeeuw, culinair journalist van De Telegraaf, is hij hard op weg naar een tweede Michelin-ster. Anno 2006 is het tijd voor zijn eerste boek: De keuken van De Leest.
Auteur | | J.J. Boerma |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |