Mario en ik

Mario en ik

WAARSCHUWING
Dit bookazine is niet voor in de kast of voor op de salontafel. Dit bookazine is voor gebruik in de keuken!
Vader, echtgenoot, chef-kok. Mario Ridder (1972) maakte in 2006 furore door als eerste chef-kok in 7 maanden tijd van nul naar twee Michelinsterren te koken bij restaurant De Zwethheul. Mario Ridder is opgeleid bij De Bokkedoorns, als kok volwassen geworden bij Parkheuvel en nu chef-kok bij De Zwethheul. Een gedreven man zonder poespas, iemand die het genieten in zijn vingers heeft.
Zoals hij in de keuken is, zo is hij in dit bookazine. Zichzelf. Wat je in handen hebt, is hat eerste kook-doe-bookazine uit een serie. Met MARIO&IK op het keukenblad ga je thuis op culinair niveau koken en jouw gasten 100% laten genieten van jouw creaties... met inspirerende hulp van Mario.
In MARIO&IK vind je geen intieme etentjes voor twee. Genieten doe je volgens de visie van Mario Ridder het liefst met zoveel mogelijk mensen aan tafel. Hij gelooft in genieten met zijn allen, lekker aan tafel lachen, praten en met een heerlijk glas wijn erbij. Met deze gedachte als uitgangspunt zijn de recepten in MARIO&IK tot in de puntjes uitgewerkt voor 10 personen!
Koken uit MARIO&IK is koken met ingrediƫnten die je bijna allemaal gewoon in de betere supermarkt koopt. Elk recept is helder beschreven, logisch en overzichtelijk weergegeven en wordt ondersteund met heel veel foto's. En mocht je ondanks alles toch nog vragen hebben, bel dan met Mario Ridder zelf. Elke vrijdag is er op een vast tijdstip een speciaal beluur.
Lees, kijk en ervaar de verrassende recepten.
Ga er vooral zelf mee aan de slag!

Auteur | M. Ridder
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789066119123
Boekomslag voor ISBN: 9789060206416
Boekomslag voor ISBN: 9789043911610
Boekomslag voor ISBN: 9789043911368
Boekomslag voor ISBN: 9789048865772
Boekomslag voor ISBN: 9781862050983


Boekn ©