Uit schelp en schaal
Een boek over schelp- en schaaldieren waarin het product zo veel mogelijk in zijn waarde gelaten wordt. Door slimme
en originele toevoegingen alsmede een uitmuntende presentatie worden de ingrediënten op een hoger plan gezet. Het summum voor fruits de mèr-liefhebbers en
mensen die de smaak van goede ingrediënten willen
terugproeven in een gerecht.
Simpel doch hoog niveau:
Oestertartaar met citroen-korianderolie, garnalen-paprikacrème,
gazpacho met venusschelpjes en zeekraalsalade
met tarbot.
en originele toevoegingen alsmede een uitmuntende presentatie worden de ingrediënten op een hoger plan gezet. Het summum voor fruits de mèr-liefhebbers en
mensen die de smaak van goede ingrediënten willen
terugproeven in een gerecht.
Simpel doch hoog niveau:
Oestertartaar met citroen-korianderolie, garnalen-paprikacrème,
gazpacho met venusschelpjes en zeekraalsalade
met tarbot.
Auteur | | M. Paguin |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |