
Man Achter De Barbecue
Het eerste originele Nederlandse Weber kookboek voor de man.
Originele gerechten en talloze mannen in de hoofdrol.
De man kookt niet, hij ‘cheft’.
Snel door de week en uitgebreid ‘cheffen’ in het weekend.
Vormgeving: kleurrijk, dynamisch en ‘stylish’.
Hoewel de vrouw vaak nog de scepter in de keuken zwaait, is het de man die de barbecue als zijn exclusieve domein beschouwt. Komt het door diens oerinstinct om vuur te maken? Meer voor de hand liggend is zijn voorkeur voor een barbecuemaaltijd als sociale happening: eten, praten, drankje erbij…
In dit mannen barbecueboek gerechten die ‘smoelen’ en waarover gepraat wordt; met groot gebraad, hele vissen, maar ook snelle hamburgers én feestelijke oesterhapjes. Een boek vol variatie in gerecht en bereidingstijd, veel stoere barbecuetangen en messen… De man: hij organiseert, kookt en is in ‘charge’.
Weinig tijd:
-Kipspiesjes met roerbakgroente en sojasaus
-Hamburger met uien-paprikacompote
-Varkensribstuk met rozemarijn en gepofte aardappels
Weekend:
-Zelfgerookte zalm uit de smoker
-In kruiden gerolde filet met honing en tomatenchutney
-Tosti Friese nagelkaas en Friese worst
Gastronomisch/BBQ bite
-Salade gerookt speenvarken met truffelmayo
-Verse kreeft met tomaat en risotto
-Oesters met champagnesabayon
Originele gerechten en talloze mannen in de hoofdrol.
De man kookt niet, hij ‘cheft’.
Snel door de week en uitgebreid ‘cheffen’ in het weekend.
Vormgeving: kleurrijk, dynamisch en ‘stylish’.
Hoewel de vrouw vaak nog de scepter in de keuken zwaait, is het de man die de barbecue als zijn exclusieve domein beschouwt. Komt het door diens oerinstinct om vuur te maken? Meer voor de hand liggend is zijn voorkeur voor een barbecuemaaltijd als sociale happening: eten, praten, drankje erbij…
In dit mannen barbecueboek gerechten die ‘smoelen’ en waarover gepraat wordt; met groot gebraad, hele vissen, maar ook snelle hamburgers én feestelijke oesterhapjes. Een boek vol variatie in gerecht en bereidingstijd, veel stoere barbecuetangen en messen… De man: hij organiseert, kookt en is in ‘charge’.
Weinig tijd:
-Kipspiesjes met roerbakgroente en sojasaus
-Hamburger met uien-paprikacompote
-Varkensribstuk met rozemarijn en gepofte aardappels
Weekend:
-Zelfgerookte zalm uit de smoker
-In kruiden gerolde filet met honing en tomatenchutney
-Tosti Friese nagelkaas en Friese worst
Gastronomisch/BBQ bite
-Salade gerookt speenvarken met truffelmayo
-Verse kreeft met tomaat en risotto
-Oesters met champagnesabayon
Auteur | | Weber Spanninga |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |