Salades
Een salade is meer dan wat blaadjes. Je kunt ze serveren als een maaltijdsalade, als een voorgerecht of als een bijgerecht. In Salades geeft de auteur veel verrukkelijke en originele recepten plus handige tips en advies over hoe ingrediënten te combineren en serveren. Ze begint met dressings, ingrediënten en slasoorten – hoe ze te bereiden, serveren en knapperig te houden – en ze vervolgt met salades met groenten, zeevruchten, vlees, pasta, rijst, noedels en tofu. Salades is een fris en verrassend boek, precies wat je nodig hebt voor de zomer!
Van een klassieke Caesarsalade tot verfrissende ideeën als een Marokkaanse limoen couscous met tomaat.
Met tips en advies over bewaren en serveren, zelf sla verbouwen en waar te kopen.
Van een klassieke Caesarsalade tot verfrissende ideeën als een Marokkaanse limoen couscous met tomaat.
Met tips en advies over bewaren en serveren, zelf sla verbouwen en waar te kopen.
Auteur | | E. Petersen-Schepelern |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |