Amuse & voorgerecht
Anaïsa Bruchner geeft eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een diner stijlvol kan beginnen!
Allereerst komen amuses als insalata caprese fritta of een doperwtjessoep met Hollandse garnaaltjes op tafel, gevolgd door voorgerechten als ravioli met rode biet of een auberginetaartje met geitenkaas, amandel en honing.
Denk ook aan tapas, mezze en antipasti voor een tafel vol kleine heerlijkheden die samen een volledige maaltijd vormen. Om het diner succesvol af te sluiten en het nagerecht aan te kondigen, serveer je een kleine dessertamuse: eenhapstoetjes als tompoes met sabayon en aardbei, appelkruimel met ricotta en zelfs een petit dessert!
Allereerst komen amuses als insalata caprese fritta of een doperwtjessoep met Hollandse garnaaltjes op tafel, gevolgd door voorgerechten als ravioli met rode biet of een auberginetaartje met geitenkaas, amandel en honing.
Denk ook aan tapas, mezze en antipasti voor een tafel vol kleine heerlijkheden die samen een volledige maaltijd vormen. Om het diner succesvol af te sluiten en het nagerecht aan te kondigen, serveer je een kleine dessertamuse: eenhapstoetjes als tompoes met sabayon en aardbei, appelkruimel met ricotta en zelfs een petit dessert!
Auteur | | Anaisa Bruchner |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |