Webers Vers Van De Grill

Webers Vers Van De Grill

Vers, verrukkelijk en heet, van de smaak van verse trostomaten uit eigen tuin tot naar basilicum geurende kip kebab sissend op de grill, deze 130 geweldige barbecuerecepten bieden u de beste manier om de smaken van verse ingrediënten tot hun recht te laten komen.
130 gerechten geïnspireerd op de mediterrane manier van leven, waar de tijd stil lijkt te staan, eten een sociale bezigheid is en het eten verrukkelijk smaakt.
Weber’s Vers van de grill bevat onweerstaanbare gerechten en brengt de mediterrane manier van leven bij u thuis. De heldere stap voor stap instructies maken het mogelijk een perfecte mediterrane barbecue te organiseren voor 2 personen of voor een heel gezelschap.
Matthew Drennan begon, na een aantal jaren gewerkt te hebben in verschillende Londense toprestaurants, een carrière als food-journalist. Hij schreef recepten voor tijdschriften als Marks and Spencer Magazine, Ready Steady Cook Magazine en BBC Good Food . Ook schreef hij verschillende kookboeken, waaronder het met de Gourmand World Cookbook Award 2002 bekroonde Weber’s barbecue- en grillboek .
Matthew Drennan is winnaar van de 2002 Gourmand World Cookbook Award voor Weber’s barbecue- en grillboek
Ook verschenen bij Tirion uitgevers :
Webers’s barbecue- en grillboek
Basisprincipes van de barbecue
ISBN 90.4390.203.9 Prijs € 18,10

Auteur | Matthew Drennan
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043902038
Boekomslag voor ISBN: 8717371823559
Boekomslag voor ISBN: 9789490561116
Boekomslag voor ISBN: 8717371822569
Boekomslag voor ISBN: 9789044762563
Boekomslag voor ISBN: 9789463546577


Boekn ©