Weber's Smoke
Met dit kookboek van Weber leer je om heel eenvoudig heerlijk gerookte gerechten te maken. 160 pagina's vol met heerlijke recepten voor het roken van diverse producten. Het maakt niet uit of je hiervoor een barbecue gebruikt of een rookoven. Met dit kookboek ben je in een mum van tijd een expert thuis in het roken van voedsel. Daarnaast is het roken van vlees helemaal hot... letterlijk en figuurlijk! De enige reden, of de enige goede reden, om gerookt voedsel te eten is het onge\xc3\xabvenaarde genot. Een goed gedoseerde gloed in combinatie met een fijne houtaroma levert je een fantastische smaak op. Daarnaast maak je heerlijke malse vis, gevogelte en vlees. Maar dit zijn niet de enige producten die je een heerlijke aroma kunt geven door ze te roken. Ook noten, groenten en zelfs kazen tover je om in spannende lekkernijen. Dankzij goed afgestemde specerijenmengsels, sauzen, pekeloplossingen en marinades maak je ieder gerecht bijzonder. Verras familie en vrienden met een geweldig barbecuefeest met heerlijk gerookte gerechten. Natuurlijk is het ook leuk om Weber's Smoke als cadeau te geven!
Auteur | | Jamie Purviance |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |