Italie thuis
Ursula Ferrigno’s passie voor verse ingrediënten en Italiaans eten is ontstaan toen ze als klein meisje bij haar oma de heerlijkste typisch Italiaanse gerechten voorbij zag komen. Thuis kokkerellen heeft haar voorkeur en ze weet deze voorliefde met enthousiasme op anderen over te brengen. Ze geeft kooklessen, heeft haar bijdrage geleverd aan talloze tv-programma’s en heeft verscheidene succesvolle boeken geschreven.
Ursula Ferrigno is de belichaming van de Italiaanse passie voor goed eten bereid met de heerlijkste natuurlijke ingrediënten. In Italië thuis introduceert ze uit haar geboorteland afkomstige groenten, vruchten en zeevruchten in uw keuken door middel van eenvoudige, snelle en authentiek Italiaanse gerechten.
De recepten zijn gerangschikt per seizoen en binnen elk seizoen per ingrediënt. Ursula geeft bij elk ingrediënt aan hoe Italianen het het liefst bereiden en waarom de ingrediënten het beste vlak na de oogst gegeten kunnen worden, vers van het land.
Italië thuis staat boordevol verrukkelijke groente- en visschotels, van een kruidenomelet en broodjes met mozzarella en gegrilde paprika tot gemengde zeevruchten en zwaardvis in courgettebloemen, maar ook heerlijke broden, prachtige salades en zoete lekkernijen.
Prachtige foto’s
Verse ingrediënten
Eenvoudige recepten
Een van de verleidelijkste kookboeken voor vooral vegetariërs en visliefhebbers
Ursula Ferrigno is de belichaming van de Italiaanse passie voor goed eten bereid met de heerlijkste natuurlijke ingrediënten. In Italië thuis introduceert ze uit haar geboorteland afkomstige groenten, vruchten en zeevruchten in uw keuken door middel van eenvoudige, snelle en authentiek Italiaanse gerechten.
De recepten zijn gerangschikt per seizoen en binnen elk seizoen per ingrediënt. Ursula geeft bij elk ingrediënt aan hoe Italianen het het liefst bereiden en waarom de ingrediënten het beste vlak na de oogst gegeten kunnen worden, vers van het land.
Italië thuis staat boordevol verrukkelijke groente- en visschotels, van een kruidenomelet en broodjes met mozzarella en gegrilde paprika tot gemengde zeevruchten en zwaardvis in courgettebloemen, maar ook heerlijke broden, prachtige salades en zoete lekkernijen.
Prachtige foto’s
Verse ingrediënten
Eenvoudige recepten
Een van de verleidelijkste kookboeken voor vooral vegetariërs en visliefhebbers
Auteur | | U. Ferrigno |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |