Les Essences D'Alain

Les Essences D'Alain

Recepten met gearomatiseerde oliën van Alain Caron en vakbroeders

Alain Caron, onder andere bekend van zijn culinaire rubriek in Privé en Carp, ontwikkelde een methode waarbij olie alle smaak en geur aan kruiden onttrekt met een zeer geconcentreerde essence als resultaat. Inmiddels zijn er essences in de smaken basilicum, rozemarijn, tijm, laurier, oregano, salie, dragon, anijs, koriander en munt. Maar ook tomaat, gember, peper, knoflook, paddestoelen en citroen- en sinaasappelschil. Het zijn dé smaakmakers voor de momenten dat de verse producten niet voor handen zijn. Ze zijn heel makkelijk en voor veel verschillende recepten te gebruiken. Het eerste deel van Les essences d'Alain bestaat uit recepten en tips van Alain, in het tweede deel vindt u recepten van een aantal bekende chef-koks uit binnen en buitenland, die zij speciaal voor dit boek ontwikkelden. Met deze ideeën en essences van Alain kunt u op een eenvoudige manier uw kookkunst verrijken.

Auteur | Alain Caron
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048858064
Boekomslag voor ISBN: 9789055016822
Boekomslag voor ISBN: 9789048844920
Boekomslag voor ISBN: 9789089270726
Boekomslag voor ISBN: 9789048829200
Boekomslag voor ISBN: 9789057420184


Boekn ©