Les Essences D'Alain
Recepten met gearomatiseerde oliën van Alain Caron en vakbroeders
Alain Caron, onder andere bekend van zijn culinaire rubriek in Privé en Carp, ontwikkelde een methode waarbij olie alle smaak en geur aan kruiden onttrekt met een zeer geconcentreerde essence als resultaat. Inmiddels zijn er essences in de smaken basilicum, rozemarijn, tijm, laurier, oregano, salie, dragon, anijs, koriander en munt. Maar ook tomaat, gember, peper, knoflook, paddestoelen en citroen- en sinaasappelschil. Het zijn dé smaakmakers voor de momenten dat de verse producten niet voor handen zijn. Ze zijn heel makkelijk en voor veel verschillende recepten te gebruiken. Het eerste deel van Les essences d'Alain bestaat uit recepten en tips van Alain, in het tweede deel vindt u recepten van een aantal bekende chef-koks uit binnen en buitenland, die zij speciaal voor dit boek ontwikkelden. Met deze ideeën en essences van Alain kunt u op een eenvoudige manier uw kookkunst verrijken.
Alain Caron, onder andere bekend van zijn culinaire rubriek in Privé en Carp, ontwikkelde een methode waarbij olie alle smaak en geur aan kruiden onttrekt met een zeer geconcentreerde essence als resultaat. Inmiddels zijn er essences in de smaken basilicum, rozemarijn, tijm, laurier, oregano, salie, dragon, anijs, koriander en munt. Maar ook tomaat, gember, peper, knoflook, paddestoelen en citroen- en sinaasappelschil. Het zijn dé smaakmakers voor de momenten dat de verse producten niet voor handen zijn. Ze zijn heel makkelijk en voor veel verschillende recepten te gebruiken. Het eerste deel van Les essences d'Alain bestaat uit recepten en tips van Alain, in het tweede deel vindt u recepten van een aantal bekende chef-koks uit binnen en buitenland, die zij speciaal voor dit boek ontwikkelden. Met deze ideeën en essences van Alain kunt u op een eenvoudige manier uw kookkunst verrijken.
Auteur | | Alain Caron |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |