Cholesterol - Bewust koken
Bevat uw bloed teveel cholesterol? Maaj een ommekeer in uw eetgewoonten en behoud uw bloedvaten op die manier voor schadelijke vetafzettingen. Waar hebt u nu meteen zin in? Pastasalade met gerookte zalm, romige tomatensoep, gevulde varkenslapjes, abrikozenpudding of fruittaart? Geen probleem, want strenge dieten zijn al lang acherhaald! Ontdek hoe u cholesterolbewust van deze en andere gerechten kunt genieten. Dit boek verduidelijkt in klare taal de actuele inzichten van de voedingswetenschap en geeft praktische tips om elke dag de heerlijkste gerechten op tafel te toveren en uw gezondheid te beschermen.
99 nieuwe recepten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn
Praktische tips en antwoorden op de belangrijkste vragen over de juiste voeding om verhoogde cholesterol waarden te verlagen.
Extra: tips om te eten in een restaurant of bij vrienden, tips voor lichaamsbeweging die hart en bloedsomloop ten goede komt.
99 nieuwe recepten die snel en gemakkelijk te bereiden zijn
Praktische tips en antwoorden op de belangrijkste vragen over de juiste voeding om verhoogde cholesterol waarden te verlagen.
Extra: tips om te eten in een restaurant of bij vrienden, tips voor lichaamsbeweging die hart en bloedsomloop ten goede komt.
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Bindwijze overig |
Categorie | | Kookboeken |