Voorgerechten

Voorgerechten

Garnalencocktail en huzarenslaatje: jarenlang dé populaire voorgerechten en vaak de enige keuze op de menukaart. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is onze keuken internationaal geworden. Vandaar dit kookboek vol inspirerende voorafjes uit de wereldkeuken: bulgursalade met gegrilde paprika's, mediterrane spinazierol met olijvenpesto en kip yakitori. Ook heerlijk zijn de soepstengels met parmaham en rucola, of knapperige groenten met Provencaalse dipsaus of hummus. Dus, wat zullen we doen? Nemen we nog een hoofdgerecht, of doen we lekker twee voorafjes?

Auteur |
Taal | Nepalees
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059206892
Boekomslag voor ISBN: 9789026931390
Boekomslag voor ISBN: 9789051216370
Boekomslag voor ISBN: 9789059561113
Boekomslag voor ISBN: 9789021584324
Boekomslag voor ISBN: 9781405445238


Boekn ©