Het groenteboekje
Meer groente en fruit eten is beter voor je gezondheid, beter voor de wereld en gewoon ontzettend lekker! Het groenteboekje laat zien hoe eenvoudig het is om veelzijdige en heerlijke groenten de basis van je maaltijd te maken.
Auteurs Nadia Zerouali en Samuel Levie geven je ruim 65 recepten met groente en fruit, met verschillende wijzen van bereiding: gekookt, gebakken, gehusseld, geroosterd, geperst, gefermenteerd, gefrituurd en gestoomd. Zo proef je de diversiteit van de verschillende groente- en fruitsoorten optimaal en word je uitgedaagd om alles wat er in je koelkast ligt op te maken.
Auteurs Nadia Zerouali en Samuel Levie geven je ruim 65 recepten met groente en fruit, met verschillende wijzen van bereiding: gekookt, gebakken, gehusseld, geroosterd, geperst, gefermenteerd, gefrituurd en gestoomd. Zo proef je de diversiteit van de verschillende groente- en fruitsoorten optimaal en word je uitgedaagd om alles wat er in je koelkast ligt op te maken.
Auteur | | Samuel Levie |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |