Onder de mediterrane zon
Nadia en Merijn reisden van Spanje en Zuid-Italië via Marokko, Tunesië, Algerije en Libië door naar Libanon. En zoals anderen foto’s maken op reis, onthielden zij gerechten en smaken. Onder de mediterrane zon is voor hen culinaire rijkdom, verscheidenheid en gelijkenis. En heel veel lekker eten.
Hun binnenkomer was een simpele en zeer doeltreffende: wat eten jullie precies? Dat opende deuren naar de heerlijkste keukens en de eettafels van unieke mensen, die hen met grote gastvrijheid onthaalden op tafels vol eten. De mama’s in de keuken leerden de tradities aan de dames: ze kookten en aten overal. De recepten in dit boek zijn hun heerlijke interpretaties.
‘Wees vooral niet zuinig, doe zoals wij, wees gul in je keuken: gebruik veel specerijen, veel kruiden, dan word je beloond met veel smaak. En proef en proef! Gebruik vooral je eigen creativiteit en inspiratie. Niks hoeft en alles mag. Yalla!’ – Nadia en Merijn
Hun binnenkomer was een simpele en zeer doeltreffende: wat eten jullie precies? Dat opende deuren naar de heerlijkste keukens en de eettafels van unieke mensen, die hen met grote gastvrijheid onthaalden op tafels vol eten. De mama’s in de keuken leerden de tradities aan de dames: ze kookten en aten overal. De recepten in dit boek zijn hun heerlijke interpretaties.
‘Wees vooral niet zuinig, doe zoals wij, wees gul in je keuken: gebruik veel specerijen, veel kruiden, dan word je beloond met veel smaak. En proef en proef! Gebruik vooral je eigen creativiteit en inspiratie. Niks hoeft en alles mag. Yalla!’ – Nadia en Merijn
Auteur | | Nadia Zerouali |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |