Bismilla Arabia

Bismilla Arabia

Na hun eerste culinaire reis door de Arabisch mediterrane wereld gaan nadia Zerouali en Merijn Tol verder op ontdekkingstocht naar nog meer smaken, geuren, kleuren en gerechten van Arabia.
In 'Bismilla Arabia'proeven ze in het Midden-Oosten de intrigerende smaken van het zuiden van Turkije, Palestina en Israël, in de Maghreb de verborgen gerechten van Libië en Algerije en in Zuid-Europa de Arabisch culinaire erfenis van Sardinië en Catalonië. Ze kookten zoals altijd met de locals en leerden door middel van het samen eten de verhalen, de mensen en de landen kennen, in al hun bijzondere verscheidenheid.

Auteur | Merijn Tol
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021537795
Boekomslag voor ISBN: 9789038805559
Boekomslag voor ISBN: 9789021552200
Boekomslag voor ISBN: 9789038810379
Boekomslag voor ISBN: 9789038811208
Boekomslag voor ISBN: 9789038806952


Boekn ©