Dumonts Kleine Kaas Lexicon

Dumonts Kleine Kaas Lexicon

De beste kaassoorten van A tot Z in beeld:
* Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland;
* Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak;
* Wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas;
* Talrijke originele recepten voor zoete en hartige gerechten;
* Tips voor het snijden en het serveren van kaas, de selectie van bijpassende wijn en alles wat verder goed met kaas combineert.

Auteur | A. Iburg
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048302666
Boekomslag voor ISBN: 9789059088047
Boekomslag voor ISBN: 9789036611718
Boekomslag voor ISBN: 9783833150906
Boekomslag voor ISBN: 9789038905600
Boekomslag voor ISBN: 9789401479561


Boekn ©