Casa Benali

Casa Benali

'Een geurige, stijlvolle, eloquente reis door de Marokkaanse keuken.' - NRC Handelsblad



Soep van gesmolten peulvruchten, couscous met zeven groenten, zoete dorade met zeevruchten - dit zijn Marokkaanse gerechten (zonder E-nummers!) die je het water in de mond doen lopen.



Schrijf alleen over eten op een lege maag, adviseerde Ernest Hemingway. Maar ook een schrijver moet eten. En dat doet Abdelkader in Casa Benali samen met zijn vrouw Saida, die hem meeneemt op een duizelingwekkende ontdekkingstocht door de Marokkaanse keuken. Koken, garen, sudderen, stomen en bezingen!
Saida en Abdelkader delen met ons hun culinaire geheimen, die ze op lange strooptochten in de oude medina's van Fès, Marrakech en Tanger hebben verzameld: van meer abrikozen in de keuken en een tajine die in een half uur op tafel staat, tot het recept voor gegrilde paprika's op z'n Berbers.

Bekend van tv.

Auteur | Abdelkader Benali
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789085482963
Boekomslag voor ISBN: 9789029589772
Boekomslag voor ISBN: 9789082470116
Boekomslag voor ISBN: 9789038806952
Boekomslag voor ISBN: 9789023017042
Boekomslag voor ISBN: 9789048311255


Boekn ©