Ei

Ei

Eindelijk is het zover: een antwoord op alle vragen over eieren, overzichtelijk gepresenteerd in dit handzame boek. Wat is een ei eigenlijk, wat zit erin, waarom gedraagt het zich zoals het zich gedraagt en, vooral, hoe kun je er in de keuken je voordeel mee doen? Na een algemene inleiding volgt een uitgebreid repertoire van eierrecepten. Van een perfect gepocheerd ei tot een sensationele soufflé, van hartig tot zoet, van simpel tot ingewikkeld en van gezond tot een tikkeltje decadent. Eieren horen tot de belangrijkste, meest gegeten en meest veelzijdige voedselbronnen ter wereld en dit boek legt daar op enthousiaste wijze getuigenis van af.

Auteur | Sophie Braimbridge
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048314096
Boekomslag voor ISBN: 9789046827932
Boekomslag voor ISBN: 9789401441278
Boekomslag voor ISBN: 9789045209814
Boekomslag voor ISBN: 9783959618359
Boekomslag voor ISBN: 9789036620017


Boekn ©