Koken Met Kruiden

Koken Met Kruiden

Kristien Verbist: Frisse munt-peterseliesalade, korianderkip met fenegriek, varkensvlees met citroengras, gembers en pepers, babyprei met salieboter en rodepeper-broodkruim, amandelcakejes met lavendel en mandarijn... Een recept zónder kruiden vind ik maar niets. Of het nu om verse of gedroogde, klassieke of ongewone kruiden gaat, ze maken een gerecht áf en ik vind het heerlijk om ermee te experimenteren. In Koken met kruiden ontdekte ik een paar verrassende combinaties. Wat dacht u van een kruidige wortelsoep met knoflook, zuring, dragon, peterselie, majoraan en basilicum? Of lamsbout gevuld met saffraan, kaneel, komijn, knoflook, rozemarijn, pijnboompitten en dadels? Naast de tientallen recepten vindt u hier trouwens ook veel info over allerlei soorten kruiden en krijgt u er een stapel tips bij over hoe u kruiden het beste koopt, verwerkt, bewaart én kweekt.

Auteur | L. Tubby
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783895084867
Boekomslag voor ISBN: 9789044761061
Boekomslag voor ISBN: 9789059087835
Boekomslag voor ISBN: 9789054265320
Boekomslag voor ISBN: 9789048319596
Boekomslag voor ISBN: 9789082315202


Boekn ©