Eten
Culinair journaliste Alma Huisken heeft 100 van haar favoriete recepten uit de rubriek ETEN in het Algemeen Dagblad in dit boek samengebracht.
De lezer vindt daarbij snelrecepten naast uitgebreide feestschotels, 'Hollandse waar' naast gerechten uit de wereldkeuken. Met dit aanstekelijk geschreven boekje als gids bakt u knapperig brood, trekt u een geurige bouillon en maakt u ouderwetse vanillevla, of juist een modieuze sabayon met zomerfruit. U draait eigenhandig garnalenkroketjes, mengt gezonde salades, bereidt een vegetarische tagine of een perfecte meatloaf.
ETEN, 100 favoriete recepten van Alma Huisken is uiterst afwisselend, met groot enthousiasme en met veel kennis van zaken geschreven. Liefhebbers van heldere productinformatie, 'kooklezers', haastige koks en zij die het heerlijk vinden om met een glas in de hand in alle rust te koken, worden met dit receptenboek op hun wenken bediend.
De lezer vindt daarbij snelrecepten naast uitgebreide feestschotels, 'Hollandse waar' naast gerechten uit de wereldkeuken. Met dit aanstekelijk geschreven boekje als gids bakt u knapperig brood, trekt u een geurige bouillon en maakt u ouderwetse vanillevla, of juist een modieuze sabayon met zomerfruit. U draait eigenhandig garnalenkroketjes, mengt gezonde salades, bereidt een vegetarische tagine of een perfecte meatloaf.
ETEN, 100 favoriete recepten van Alma Huisken is uiterst afwisselend, met groot enthousiasme en met veel kennis van zaken geschreven. Liefhebbers van heldere productinformatie, 'kooklezers', haastige koks en zij die het heerlijk vinden om met een glas in de hand in alle rust te koken, worden met dit receptenboek op hun wenken bediend.
Auteur | | A. Huisken |
Taal | | Nederlands |
Type | | Onbekende bindwijze |
Categorie | | Kookboeken |