Smaakmakers : kruiden

Smaakmakers : kruiden

Kruiden worden in alle grote keukens ter wereld gebruikt om voedsel extra smaak te geven. Oude favorieten als basilicum, munt en dragon, maar ook modernere als citroengras en koriander, vormen de belangrijkste smaakmakers in deze 30 snel en eenvoudig te bereiden recepten met kleurenfoto's om van te watertanden.

Traditionele gerechten uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Europa, Zuid-Amerika en Azië zijn in een modern jasje gestoken.
Een greep: risottotimbaaltjes met gefrituurde salieblaadjes, zoete aardappelsoep met mascarponecrème en bieslook, vis op Thaise wijze met frites en korianderdipsaus...alles ziet er geweldig uit en smaakt nog beter!

Auteur | Gordon-Smith
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kinderboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789056479572
Boekomslag voor ISBN: 9789463926638
Boekomslag voor ISBN: 9789021597157
Boekomslag voor ISBN: 9789067070898
Boekomslag voor ISBN: 9789060305638


Boekn ©