Smaakmakers : kruiden
Kruiden worden in alle grote keukens ter wereld gebruikt om voedsel extra smaak te geven. Oude favorieten als basilicum, munt en dragon, maar ook modernere als citroengras en koriander, vormen de belangrijkste smaakmakers in deze 30 snel en eenvoudig te bereiden recepten met kleurenfoto's om van te watertanden.
Traditionele gerechten uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Europa, Zuid-Amerika en Azië zijn in een modern jasje gestoken.
Een greep: risottotimbaaltjes met gefrituurde salieblaadjes, zoete aardappelsoep met mascarponecrème en bieslook, vis op Thaise wijze met frites en korianderdipsaus...alles ziet er geweldig uit en smaakt nog beter!
Traditionele gerechten uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Europa, Zuid-Amerika en Azië zijn in een modern jasje gestoken.
Een greep: risottotimbaaltjes met gefrituurde salieblaadjes, zoete aardappelsoep met mascarponecrème en bieslook, vis op Thaise wijze met frites en korianderdipsaus...alles ziet er geweldig uit en smaakt nog beter!
Auteur | | Gordon-Smith |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kinderboeken |