Basiscursus Wijn
BASISCURSUS WIJN
Deltas
In deze praktische raadgever vindt u alle antwoorden op vragen die u zich als beginnende wijnliefhebber stelt.
Op een duidelijke manier legt de auteur uit hoe wijn geproduceerd wordt, welke druivensoorten er bestaan en wat de kwaliteit van goede wijn bepaalt. Verder leert u wat het etiket over de wijn verraadt, hoe u wijn bewaart, hoe u wijn schenkt, proeft en nog veel meer.
Bovendien krijgt u niet alleen heel wat informatie over de wijnen die geproduceerd worden in de klassieke wijngebieden, maar ook over die uit de Nieuwe Wereld.
Dankzij dit boek komt u dus alles te weten wat u altijd al wilde weten en kunt u voortaan meepraten als het over wijn gaat.
Wolfgang Hubert is auteur van diverse boeken rond het thema eten en drinken. Daarnaast levert hij regelmatig bijdragen voor verschillende belangrijke wijnmagazines. Voor zijn kookboeken werd hij al verschillende malen bekroond.
Deltas
In deze praktische raadgever vindt u alle antwoorden op vragen die u zich als beginnende wijnliefhebber stelt.
Op een duidelijke manier legt de auteur uit hoe wijn geproduceerd wordt, welke druivensoorten er bestaan en wat de kwaliteit van goede wijn bepaalt. Verder leert u wat het etiket over de wijn verraadt, hoe u wijn bewaart, hoe u wijn schenkt, proeft en nog veel meer.
Bovendien krijgt u niet alleen heel wat informatie over de wijnen die geproduceerd worden in de klassieke wijngebieden, maar ook over die uit de Nieuwe Wereld.
Dankzij dit boek komt u dus alles te weten wat u altijd al wilde weten en kunt u voortaan meepraten als het over wijn gaat.
Wolfgang Hubert is auteur van diverse boeken rond het thema eten en drinken. Daarnaast levert hij regelmatig bijdragen voor verschillende belangrijke wijnmagazines. Voor zijn kookboeken werd hij al verschillende malen bekroond.
Auteur | | Wolfgang Hubert |
Taal | | Nederlands |
Type | | Onbekende bindwijze |
Categorie | | Kookboeken |