Voeding Als Medicijn

Voeding Als Medicijn

VOEDING ALS MEDICIJN
Ziekten voorkomen en genezen dankzij de juiste voeding
Dit boek maakt u wegwijs in de verschillende voedingsstoffen die in onze levensmiddelen zitten. U leert wat de werking en het belang is van secundaire plantaardige stoffen, vitaminen, ballaststoffen, enz. Bovendien vindt u in duidelijke tabellen de hoeveelheden terug die u dagelijks van deze voedingsstoffen nodig hebt.
De auteur stelt u 50 welbekende voedingsmiddelen voor die bijzonder geneeskrachtige eigenschappen bezitten. Van appel en asperge tot zalm en zuurkool, allemaal makkelijk verkrijgbaar en boordevol gezonde voedingsstoffen. Bij elk voedingsmiddel vindt u bovendien een recept voor een eenvoudig en gezond gerecht.

Auteur | Friedrich Bohlmann
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Gezondheid & Lichaam

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789064077524
Boekomslag voor ISBN: 9789038927237
Boekomslag voor ISBN: 9789021595184
Boekomslag voor ISBN: 9789044735796
Boekomslag voor ISBN: 9789064078552
Boekomslag voor ISBN: 9789075690002


Boekn ©