Voedsel als medicijn
Steeds meer voedingsdeskundigen zijn van mening dat voeding een belangrijke bijdrage kan leveren aan het voorkomen en bestrijden van gezondheidsklachten. Voedsel als Medicijn laat zien hoe de ingrediënten van de dagelijkse maaltijden zijn in te zetten bij een groot aantal veelvoorkomende aandoeningen. In dit overzichtelijke en toegankelijk geschreven boek komen onder andere aan bod:
* 50 veelvoorkomende aandoeningen met per kwaal steeds een toegesneden arsenaal van voedingsmiddelen en bijbehorende recepten;
* 50 gezonde voedingsmiddelen met nuttige adviezen van deskundigen om hun goede eigenschappen optimaal te benutten;
* 100 heerlijke recepten die gezond eten lekkerder én gemakkelijker maken dan ooit tevoren.
Het boek is uitgevoerd met register en een verklarende woordenlijst.
* 50 veelvoorkomende aandoeningen met per kwaal steeds een toegesneden arsenaal van voedingsmiddelen en bijbehorende recepten;
* 50 gezonde voedingsmiddelen met nuttige adviezen van deskundigen om hun goede eigenschappen optimaal te benutten;
* 100 heerlijke recepten die gezond eten lekkerder én gemakkelijker maken dan ooit tevoren.
Het boek is uitgevoerd met register en een verklarende woordenlijst.
Auteur | | Onbekend |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |