Heerlijke Gerechten Met De Stoomkoker
Voedsel kan op veel v eschillende manieren bereid worden. U kunt bakken en braden, grillen, koken en stoven. U kunt echteree ook stomen, wat wellicht een van degezondste methodes is om voedsel te bereiden! Bij het stomen komen de ingerediënten immers niet incontact met de kookvloeistof waardoor vitaminen en mineralen veel beter bewaard blijven. Bovendien hoeft er geen vetstof aan de bereiding gtoegevoegd te worden en behouden groenten hun frisse, natuurlijke kleur. Redenen genoeg om uw vlees, vis en groenten gte stomen!
Dit boek staat boordevol lekkere recepten voor de elektrische stoomkoker: van originele voorgerechten en heerlijke bgerechten met vis, vlees en groenten tot verrukkelijke desserts. Daarnaast krijgt u een heleboek informatie over het gebruik van de stoomkoker en een handige tabel met de stoomtijden voor elk ingerediënt.
Auteur | | F. Verheyden |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |