De cholesterol- en vetarme keuken

De cholesterol- en vetarme keuken

een te vette voeding is vaak de belangrijkste oorzaak van allerlei hartkwalen. een aangepast dieet zal het vetgehalte in uw bloed tijdelijk weer op een normaal peil brengen. Maar om tot een blijvend resultaat te komen, zal u uw eetgewoontes grondig moeten veranderen

Dat dit niet noodzakelijk tot een ramp moet leiden, bewijst dit boek. Het staat boordevol overheerlijke, maar cholesterol- en vetarme gerechten die nog gemakkeljk te bereiden zijn op de koop toe.

Elk recept wordt aangevuld met nuttige informatie over het gehalte aan calorieën, eiwitten, (on)verzdigde vetzuren, koolhydraten, enz. Zo weet u meteen ook welke gerechten voor u het meest geschikt zijn.

Zowel voor het ontbijt als voor het middagmaal en het avondmaal geeft dit boek u tal van recepten, zodat u telkens weer een gevarieerd dagmenu kunt samenstellen.

Als u ook het hoofdstuk over vetstofwisselingsstoornissen en de risicofactoren hebt doorgenomen, heeft de gezonde en evenwichtige voeding voor u geen geheimen meer.


Auteur | Gunther Hölz
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789464042283
Boekomslag voor ISBN: 9789036618557
Boekomslag voor ISBN: 9789401483063
Boekomslag voor ISBN: 4050847007805
Boekomslag voor ISBN: 9783625136132
Boekomslag voor ISBN: 9789080331563


Boekn ©