Aardappel

Aardappel

Wat komt het vaakst op tafel? Statistieken wijzen het uit: de Hollandse combinatie aardappelen-vlees-groenten wint het nog steeds van pasta en rijst.
In Aardappel - de nieuwe keuken spelen aardappels de hoofdrol. Meer dan dertig gevarieerde recepten passeren de revue: van een gepofte aardappel gevuld met garnalen, aardappelsalade met spinazie, frietjes met tuinkruiden tot de klassieke aardappelgratin en variaties daarop.
Het boek staat vol informatie over allerlei aardappelrassen, hun specifieke eigenschappen, de kooktechnieken, handige tips en de seizoenen waarin de verschillende rassen verkrijgbaar zijn.

Auteur | F. Boucher
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789085410140
Boekomslag voor ISBN: 9789048318513
Boekomslag voor ISBN: 9789048306206
Boekomslag voor ISBN: 9789036620031
Boekomslag voor ISBN: 9789081887564
Boekomslag voor ISBN: 9789038802701


Boekn ©