Eetwaar = eetbaar?
Dit succesvolle boek uit 2003 is nu volledig geactualiseerd.
'Eetwaar=eetbaar?' is hét boek voor mensen met een allergie of voor iedereen die meer wil weten over voeding en de samenstelling van voedsel. Alle soorten voedingsmiddelen en bijbehorende ziektebeelden komen aan bod: van overgevoeligheid voor melk en het 'Chinees-restaurantsyndroom' tot kleurstof- en aspirineovergevoeligheid.
Eerder verscheen van dezelfde auteur 'E = eetbaar?', een boek over de herkomst, functie én bijwerkingen van meer dan 368 hulpstoffen in ons voedsel.
'Eetwaar=eetbaar?' is hét boek voor mensen met een allergie of voor iedereen die meer wil weten over voeding en de samenstelling van voedsel. Alle soorten voedingsmiddelen en bijbehorende ziektebeelden komen aan bod: van overgevoeligheid voor melk en het 'Chinees-restaurantsyndroom' tot kleurstof- en aspirineovergevoeligheid.
Eerder verscheen van dezelfde auteur 'E = eetbaar?', een boek over de herkomst, functie én bijwerkingen van meer dan 368 hulpstoffen in ons voedsel.
Auteur | | John Kamsteeg |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |