E=eetbaar?

E=eetbaar?

E-nummers, kunstmatige zoetmakers en andere geur- en smaakstoffen zitten in bijna al ons dagelijks voedsel. Dat mag, want het verwerken ervan in voedingswaren is goedgekeurd, maar dat wil nog niet zeggen dat ze ook voor iedereen onschadelijk zijn! Het is in elk geval van belang dat de consument op de hoogte is van de functie, kwaliteit en samenstelling van deze hulpstoffen en zodoende een bewuste keuze kan maken.
Op de etiketten van verschillende voedingsmiddelen staat informatie over de voedseltoevoegingen. Er wordt echter niet op vermeld wat de effecten ervan (kunnen) zijn. Deze informatie verschaft E = eetbaar? wel: behalve de herkomst en functie van meer dan 368 hulpstoffen worden ook de bijwerkingen daarvan beschreven.

Auteur | J. Kamsteeg
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Gezondheid & Lichaam

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789077788585
Boekomslag voor ISBN: 9789023011149
Boekomslag voor ISBN: 9789026330872
Boekomslag voor ISBN: 9789023010678
Boekomslag voor ISBN: 9789077788332
Boekomslag voor ISBN: 9789077788288


Boekn ©