Indonesisch Koken Met Groente En Vis

Indonesisch Koken Met Groente En Vis

Van oudsher heeft de Indonesische keuken een belangrijke rol gespeeld in Nederland. Veel mensen denken echter dat het koken van Indonesische gerechten veel tijd kost en dat het een moeilijke keuken is. Ciska Cress toont met dit boek aan dat iedereen lekker Indonesisch kan koken. Ze heeft recepten verzameld voor heerlijke, eenvoudige Indonesische gerechten waarbij zoveel mogelijk verse ingrediƫnten worden gebruikt. En omdat steeds meer mensen minder vlees gaan eten, is dit boek vooral gericht op gerechten die met groenten en vis zijn bereid.

Auteur | Ciska Cress
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461888297
Boekomslag voor ISBN: 9789463545624
Boekomslag voor ISBN: 9789021522043
Boekomslag voor ISBN: 9789070485641
Boekomslag voor ISBN: 9789051217667
Boekomslag voor ISBN: 9789061221371


Boekn ©