De Indische keuken

De Indische keuken

Het kookboek De Indische Keuken van Ciska Cress is een standaardwerk. Voor deskundigen van de Indische keuken een herkenning en geheugensteun, voor liefhebbers van Indisch eten een betrouwbaar handboek, dat stap voor stap de weg wijst naar een succesvolle feestmaaltijd.
De Indische keuken kent ook voor vegetariërs zeer smakelijke gerechten, die bovendien relatief eenvoudig te bereiden zijn. In een standaardwerk als dit mogen recepten hiervan zeker niet ontbreken. Door de duidelijke layout is in één oogopslag te zien om welke recepten het gaat.
De indeling van het boek is overzichtelijk. In het hoofdstuk Kopen op de markt staan tips over prijs, kwaliteit, versheid, enzovoort. Het hoofdstuk Keukengerei geeft een overzicht van de gereedschappen die een kok gebruikt. In een apart hoofdstuk wordt produktinformatie verstrekt over rijst, mie, sojasaus, enzovoort. Duidelijke tekeningen laten zien hoe kip wordt ontbeend en hoe men vis moet fileren. Een verklarende woordenlijst geeft uitleg van de vele Indische ingrediënten die worden gebruikt. Een uitgebreid register maakt het opzoeken van recepten eenvoudig. Het boek wordt afgesloten met een adreslijst van toko’s.

Auteur | Cress
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789081887571
Boekomslag voor ISBN: 9789043904421
Boekomslag voor ISBN: 9789461432087
Boekomslag voor ISBN: 9789021558219
Boekomslag voor ISBN: 9789059569034


Boekn ©