Gerookte lekkernijen

Gerookte lekkernijen

Je komt hem steeds vaker tegen in kookwinkels: de rookoven. Hoe werkt die nu eigenlijk? Was het roken van eten vroeger een manier om eten langer houdbaar te maken, tegenwoordig is het een hobby die steeds populairder wordt. Naast uiteraard vis en vlees kunnen ook groente, kaas, fruit, schaaldieren en noten uitstekend worden gerookt. In deze geheel herziene uitgave zijn de indeling en de receptuur gemoderniseerd. Het resultaat is een fris en verrassend kookboek met heldere en toegankelijke informatie en met circa 60 duidelijke recepten.

Auteur | Cecile Thijssen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789490561062
Boekomslag voor ISBN: 9789021543048
Boekomslag voor ISBN: 9789048300198
Boekomslag voor ISBN: 9789048320769
Boekomslag voor ISBN: 9789021523477


Boekn ©